Hoppa till innehåll

Bloggen

Varför är nyckelord viktiga i SEO? | Websupporten.se

Varför är nyckelord viktiga i SEO?

(Sökmotoroptimering)? Dessa sökord du söker med kommer att få folk att hitta din webbplats. Och det är så SEO fungerar, det hjälper till att förbättra kvaliteten och kvantiteten på din onlinetrafik. Vi vet alla att det finns många webbplatser på internet. På grund av detta faktum skulle företag inte lämna sin webbplats längst ner. Genom bra SEO-strategier kommer ditt företag… Läs mer »Varför är nyckelord viktiga i SEO?

SEO på Websupporten.se

Vad är SEO?

När folk frågar mig vad vi gör framför PC:n uppstår ofta frågan, vad är SEO? Först och främst betyder SEO “Search Engine Optimization” på engelska, och på god norska – Search Engine Optimization. Skapat av flera processer, det utgör resultatet och termen “synlighet” på webben, med andra ord – SEO gör webbplatser synliga! Det handlar om att hjälpa sökmotorerna att… Läs mer »Vad är SEO?

Responsiva webbplatser på Websupporten.se

Responsiva webbplatser

Vad är responsiva webbplatser? Innan vi går in på förklaringen av responsiva webbplatser, låt oss bara nämna att… Ja – det är definitivt något alla måste tänka på, prata med din webbdesigner innan avtal ingås. Processen för kompromiss bör inkludera definitionen av vad du får levererat, och det finns lyhördhet på olika enheter. Det är en metod som anpassar allt… Läs mer »Responsiva webbplatser

Snabb hemsida | Websupporten.se

Skapar en snabb webbplats högre tillväxt?

Det är en fråga som jag ofta stöter på i mitt arbete. Hur kan webbplatsens laddningshastighet faktiskt öka trafiken till din sida? Hur påverkas SERP och SEO av detta? Måste du ha en bra prestanda och en snabb hemsida? Vi är långt förbi 90-talets ljud när man kopplade till modemet och telefonen slutade fungera samtidigt. Den hastigheten kan inte ens… Läs mer »Skapar en snabb webbplats högre tillväxt?

SEO-analys | Websupporten.se

Varför betala för en SEO-analys?

Innan vi hoppar in på varför man bör betala för en bra SEO-analys, låt oss ta lite grundläggande angående själva “SEO”-delen. Vad är SEO? Sökmotoroptimering, eller översatt på engelska, Search Engine Optimization, handlar om att hittas på sökmotorer via organiska sökningar. När vi arbetar med SEO är vårt mål att göra dig synlig som kund. Dessa sökningar ökar trafiken till… Läs mer »Varför betala för en SEO-analys?

Responsiva webbplatser på Websupporten.se

En hemsida anpassad för alla enheter

Responsiva webbplatser – “En för alla, alla för en” Idag betyder användbarhet extremt mycket, och är du inte anpassad, ja då kan du förlora kunder och pengar. Responsiva webbplatser är definitivt vad man behöver idag. Webbplatser som inte är optimerade för PC, surfplatta och mobil kommer att nedgraderas. Inte bara av kunder, utan användarvänlighet kan påverka hur din webbplats visas… Läs mer »En hemsida anpassad för alla enheter