Hoppa till innehåll

Hur började det?

Som så många historier började vår med en stor entusiasm för teknik

Början

Med över 17 års erfarenhet inom dataindustrin är vi förberedda och definitivt redo för alla utmaningar som möter oss. Historien började i pojkrummet 2003 med flera datordelar, ett nytt verktygspaket och CD-cd-kort redo att installera tidens behandling från en dator. På den tiden var Startit stort i området och även de blev imponerade när tonåringen visade upp sina byggnadsfastigheter och gav ett tydligt budskap "Du borde börja arbeta inom IT!" Drömmen var tydlig, och sedan dess har den digitala världen blivit vår värld. Spola fram till nutiden där samma dröm följs lika entusiastiskt, där vi får lova att hjälpa andra att uppnå sina drömmar.

Websupporten.no startades av ett välkvalificerat team som borde kunna erbjuda rimliga priser för tjänster. Vi hjälper företag att komma igång, förbättra eller helt enkelt upprätthålla och driva sina framsteg.

Begynnelsen på historien vår | Websupporten.no
Hjembyen Stavanger | Websupporten.no

Hemstad

På ett kontor i Stavanger sker det mesta, och härifrån till resten av världen hjälper vi till att skapa digitala lösningar. Vi är inte det största företaget, men vi arbetar lika dedikerat med varje kund, antingen i Stavanger eller där det behövs.

Om du ska få något gjort en fredagseftermiddag eller söndag morgon, är vi här för att beställa. Vår specialitet är omfattningen av vår natur, eftersom vi tar på oss mycket olika uppdrag från dag till dag. 

Ett litet team - Många färdigheter

Vi är 14 engagerade personer som arbetar bakom skärmarna på Websupporten och därifrån ut till världen hjälper vi till att skapa morgondagens möjligheter. Digital!

Här arbetar vi hårt för att möta alla behov under ett och samma tak. Allt från webbplatser till kodning, Shopify och WordPress till Wix, sociala medier till presentationer och en hel del olika förfrågningar. Några små, andra stora. Oavsett vad gör vi vårt bästa för att skapa resultat för och tillsammans med våra kunder.

Teamet i Stavanger | Websupporten.no

Från idé till marknad

Kom till oss med din idé och låt oss hjälpa dig att få ut den på marknaden. Korrekt rådgivning och marknadsföring för dig och ditt företag betyder allt på vägen mot framgång. Och vi är i det hela vägen!