Hoppa till innehåll

Kontakta oss

Skicka oss ett meddelande!

Har du några frågor? Kontakta oss idag!

Vi vill höra från dig och ge ett svar så snart som möjligt, skicka bara iväg.

Följ oss på sociala medier

Klicka in och följ vår tekniska resa genom webben

Dan-Johan

Ägare & Driftchef

Hos oss är dörren alltid öppen, för stora som små! Vi arbetar med flera olika företag inom olika kategorier, från detaljhandel, restaurang till olja och allt däremellan.

Något av det bästa vi vet är att jobba med så många individer som ger oss utmaningar och gott sällskap. Webbsupporten bistår lokala företag i Stavanger och sedan sker det mesta online genom resten av Norge. Dessutom tar vi emot kunder från resten av världen.

Vår önskan är att alltid kunna vara närvarande när det behövs och som regel fungerar vårt motto väldigt bra eftersom vi brukar fixa det mesta. Vi har stort fokus på att optimera hemsidor i form av prestanda och såklart SEO, Sökmotoroptimering som är oerhört viktigt för varje enskild kund som vill skapa tillväxt i verksamheten genom organisk trafik.


Jag rekommenderar alltid att börja med en analys, låt någon av våra experter ta reda på vad du och ditt företag behöver, så att teamet vet exakt hur de ska gå tillväga. Alla paket vi säljer är ihopsatta för att träffa så många som möjligt, men vi skräddarsyr alltid varje erbjudande så att det träffar rätt.


Välkommen till oss!