Hoppa till innehåll


Välj din plattform

Hur man väljer?

Det finns många saker som spelar in när du väljer deras webbplats och hur man bygger en webbplats, och det första är att veta vad du behöver. Det är inte alltid så att alla behöver extra funktioner och tilläggspaket. Våra WordPress-sidor är skapade mycket professionella med en arkitektur som behandlar optimering. Det är en av de viktigaste sakerna att rankas högt på sökmotorns resultatsida (SERP). En sida bör byggas upp från början med SERP och SEO (Sökmotoroptimering) i åtanke. Det är grunden för hur din webbplats dyker upp i de olika sökmotorerna.

Vi fokuserar på snabba webbplatser i WordPress, som är utformade för att ge en snygg design när det gäller det visuella. Prestandan är perfekt för att dra rätt uppmärksamhet och för att ge den bästa användarupplevelsen när du besöker webbplatsen.

Vår PageBuilder är enklare, men ger ändå ett mycket bra resultat på hastighet och ligger i toppskiktet och har inbyggd AMP för mobil. Det här alternativet är särskilt lämpligt för personer som vill använda sin egen hemsidabyggare och har enkla widgets och appar som kan läggas till.


Hastighet


Detta är ett ämne som tyvärr är mycket underskattat och inte har behandlats tillräckligt. Läs vår artikel skriven av Senior Analytics & Web Specialist för WebSupporten, för att få insikt i vikten av en snabb webbplats och dess betydelse för dig och ditt företag.

LÄS ARTIKELN HÄR.