Hoppa till innehåll

Vi är officiell Tawk.to Partner

Tawk.to | Websupporten.no

Godkänd och stolt partner

Om du aldrig har hört talas om tawk.to är det en livechattapp som används av över 3,2 miljoner företagsanvändare över hela världen. Flera av våra kunder använder det och feedbacken är bara positiv.

Vi är här för att ständigt utvecklas och bygga vidare på mer fantastiska partnerskap, och vi är alltid på jakt efter autentiska, innovativa sätt att växa. Med över 1,5 miljarder andra webbplatser där ute är vi tacksamma när någon väljer att besöka oss och inser vikten av att få varje interaktion att räknas. Tawk.to har bidragit till att hjälpa oss att uppnå detta för våra kunder som har integrerat detta på sin webbplats.

Vad exakt Tawk.to göra, frågar du? Tawk.to är en meddelandeapp för att omvandla interaktioner till varaktiga relationer. Tawk.to är den mest använda livechattappen på planeten, vilket lämnar dig där när din kund behöver dig som mest genom att övervaka dina besök och interagera med dina kunder upp till 24/7. Och om du inte kan vara där, Tawk.to ge stöd med teamet av erfarna inhyrda agenter för så lite som $ 1 per timme. De erbjuder också dedikerade virtuella assistenter som hjälper dig med repetitiva, vardagliga uppgifter, så att du kan fokusera din energi på ditt företag samtidigt som du sparar både pengar och tid.

Vår verksamhet bygger också på kundnöjdhet, varför vi är så glada över att samarbeta med en verksamhet som verkligen tror på att bygga en positiv tillväxt i samhället.

Vi är här för att koppla dig till resten av världen.

Tawwk.to Partner | Websupporten.no

I en fullsatt onlinevärld, och med 73% av konsumenterna som bestämmer var lojalitet ligger med de olika varumärkena baserat på fantastiska kundupplevelser, blir tillgänglighet allt viktigare.


Hos oss får du hela paketet där vi ansluter programmet på din webbplats, översätter allt innehåll samt möjligheten att skapa en "kundportal" med information om din webbplats, produkter eller vad det nu kan vara.